Privé Tour naar en in Brussel

Een offerte aanvragen

Mijn privé Volkswagen Caravelle met 8 zitplaatsen neemt u mee naar Brussel, waar u de hoofdstad van de Europese Unie ontdekt.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Brussel is het ongeveer 90 minuten; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Brussel is ongeveer 60 minuten.

's Ochtends ontdekken we de stad met de mini-bus met het Atomium, de gotische kathedraal, het 19e-eeuwse Justitiepaleis met een panoramisch uitzicht over de hele stad, het Jubelpark met het museumeiland van koning Leopold II en de hallen van de wereldtentoonstellingen.

Ik kan u een restaurant aanbevelen voor uw lunchpauze: u kunt kiezen voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet.

In de namiddag ontdekken we de stad te voet: van de vismarkt over de Sint-Gorikshallen tot het mooiste marktplein van Europa, de "Grote Markt".

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 10 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen