Privé Tour naar en in Brugge

Een offerte aanvragen

Mijn privé Volkswagen Caravelle met 8 plaatsen neemt u mee naar Brugge, waar u het Venetië van het noorden ontdekt.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De rit van de cruiseterminal Zeebrugge naar Brugge is ongeveer 30 minuten; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Brugge is ongeveer 70 minuten.

Een typisch reisschema kan er als volgt uitzien:

- 8:00 uur het schip komt aan in Zeebrugge of Antwerpen
- 9:00 uur of eerder: ophalen bij cruiseschip in Zeebrugge of Antwerpen en vertrek naar Brugge in een privé mini-bus.
- 9.30 uur aankomst in Brugge en parkeren
- 9.40 uur start wandeltocht in Brugge met het Begijnhof, het Sint-Janshospitaal, de Onze-Lieve-Vrouwekerk, de Dyver met zijn rommelmarkt, de Vismarkt, de Burg, de oude haven en het marktplein. Er zijn volop mogelijkheden om foto's te nemen en chocolade en wafels te proeven.
- 11:15 uur rondvaart op de Brugse Rijen
- 12:15 uur lunchpauze
- 13.45 uur te voet naar de parkeerplaats
- 14.30 uur vertrek naar Zeebrugge of Antwerpen
- 15:00 uur: terug op het cruiseschip in Zeebrugge of om 16:00 uur in Antwerpen

Ik kan u een restaurant aanbevelen voor uw lunchpauze: u kunt kiezen voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet.

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 7 à 8 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen