Ons fotoalbum

Een offerte aanvragen

Antwerpen is de stad van Rubens en van diamanten en het is de tweede grootste haven van Europa.

Mijn privé Volkswagen Caravelle met 8 zitplaatsen neemt je mee naar Antwerpen waar je de diamanthoofdstad van de wereld ontdekt.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Antwerpen is het ongeveer 80 minuten; van de Antwerpse cruiseterminal kunnen we onmiddellijk met de tour starten.

Tijdens onze wandeling ontdekken we het Grote Markt met de gildehuizen, de Onze-Lieve-Vrouwekathedraal met Peter Paul Rubens' ' de kruisoprichting' en 'de kruisafneming', de barokke Jezuïeten Carolus Borromeuskerk, de tuin van het Museum Plantin Moretus (Unesco-erfgoed) en de winkelzone.

Ik kan u een restaurant aanbevelen voor uw lunchpauze: u kunt kiezen voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet.

Met de auto verkennen we de oude haven, het Centraal Station, volgens Newsweek het vierde mooiste treinstation ter wereld, en veel moderne architectuur, zoals het nieuwe Justitiepaleis van Richard Rogers, het nieuwe Zaha Hadid Havenhuis en het "Museum aan de Stroom" van Neutelings Riedijk.

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 10 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen