Privé Tour naar en in Gent

Een offerte aanvragen

Tijdens deze tour ontdek je hoe middeleeuwse architectuur en een levendig studentenleven hand in hand gaan.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Gent is het ongeveer 60 minuten; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Gent is ongeveer 50 minuten.

Tijdens de autorit zien we het Miljoenenkwartier, het Sint-Pietersstation en omliggende lanen met Art Nouveau en Art Deco gevels, het Sint-Pietersplein en - kerk, de Vooruit, het gebouw van de socialistische organisaties.

Ik kan u een restaurant aanbevelen voor uw lunchpauze: u kunt kiezen voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet.

De wandeling begint bij de Kouter. We ontdekken historisch Gent met het Gerard de Duivelsteen, de Sint-Baafskathedraal met het Lam Gods van Jan Van Eyck, het Belfort, het Stadhuis, de Vrijdagsmarkt, het Patershol, de Oude Vismijn aan het Sint-Veerleplein, de oude haven met de Sint-Michielskerk en uitzicht op de beroemde Drie Torens: de torens van de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal.

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 10 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen