Een dag in Flanders Fields

Een offerte aanvragen

Bezoek de slagvelden, begraafplaatsen en andere gedenktekens uit de Eerste Wereldoorlog in Flanders Fields.

Mijn privé Volkswagen Caravelle met 8 zitplaatsen neemt u mee naar Brussel, waar u de hoofdstad van de Europese Unie ontdekt.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Ieper is het ongeveer 65 minuten; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Ieper is ongeveer 90 minuten.

Mogelijke reisroute:

- Ploegsteert 14-18 Experience en ANZAC Memorial to the Missing
- Messines Ridge New Zealand Memorial to the Missing
- Hill 60
- Polygone Wood & Buttes New British Cemetery
- Memorial Museum Paschendaele met Memorial Gardens
- Tyne Cot, Zonnebeke: grootste begraafplaats van de Commonwealth War Graves Commission aan het westelijk front, met het Nieuw-Zeelandse monument voor de vermisten
- Essex Farm Cemetery, Ieper: John McCrae: "In Flanders Fields, where poppies grow ..."
- Flanders Fields Museum
- Last Post aan de Menenpoort

Ik kan u een restaurant aanbevelen voor uw lunchpauze: u kunt kiezen voor "haute cuisine" of voor eenvoudige maar heerlijke mosselen met friet.

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 12 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen