Een dag in de Serres van Laken en in Floralia te Groot-Bijgaarden

Een offerte aanvragen

De Koninklijke Serres in Laken zijn in 2020 niet te bezoeken en Floralia Brussel werd afgelast vanwege Covid-19. Tot ziens in 2021!

Mijn privé Volkswagen Caravelle met 8 plaatsen neemt u mee naar Brussel.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Brussel is het ongeveer 90 minuten; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Brussel is ongeveer 60 minuten.

Mogelijke reisroute:

8:30 uur ophalen
10:00 uur bezoek Floralia in het kasteel van Groot-Bijgaarden
11:30 lunch aan het Atomium of in de stad
12:00 uur bezoek Serres van Laken
13.30 uur transfer naar het centrum van Brussel; tijdens de rit zien we de gotische kathedraal, het justitiepaleis, het Jubelpark, de gebouwen van de Europese instellingen. Tijdens de wandeling door het middeleeuwse stadscentrum zien we de Sint-Hubertusgalerijen, de Grote Markt met het stadhuis en de gildehuizen
15:00 uur transfer terug naar Zeebrugge of Antwerpen of uw hotel 
16.30 uur aankomst in Zeebrugge of Antwerp Cruise Terminal of uw hotel

De tour duurt 10 uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen