Een dag in Brugge en Gent

Een offerte aanvragen

Ééndaagse privétour naar Brugge en Gent.

Ophalen: bij de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of bij een hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

Vanaf de cruiseterminal Zeebrugge naar Brugge is het ongeveer 30 minuten rijden; van de cruiseterminal van Antwerpen naar Brugge duurt ongeveer 70 minuten.

Wandeling in Brugge met begijnhof, Sint-Janshospitaal, Onze-Lieve-Vrouwekerk, Dyver met rommelmarkt, Vismarkt, Burg, oude haven en marktplein. Volop mogelijkheden om foto's te nemen en om chocolade en wafels te proeven.

De wandeling in Gent begint bij de Kouter. We ontdekken historisch Gent met het Gerard de Duivelsteen, de Sint-Baafskathedraal met Jan Van Eyck's Lam- Gods, het Belfort, het Stadhuis, de Vrijdagsmarkt, het Patershol, de Oude Vismijn aan het Sint-Veerleplein, de oude haven met de Sint-Michielskerk en uitzicht op de beroemde drie torens: de torens van de Sint-Niklaaskerk, het Belfort en de Sint-Baafskathedraal.

Na de tour breng ik u terug naar de cruiseterminal van Zeebrugge of Antwerpen of naar uw hotel in of rond Brussel: binnen een straal van 100 km.

De tour duurt 12 uur uur.

Deze reisroute is een voorstel dat kan worden aangepast en dat open staat voor vragen, suggesties, opmerkingen en wijzigingen. Ook op de dag zelf ben ik flexibel, zowel qua timing als qua inhoud.

Mijn Volkswagen Caravelle biedt plaats aan 7 passagiers en hun bagage. Ik heb de nodige vergunningen en ben verzekerd om passagiers te vervoeren.

Een offerte aanvragen